Извън литературните метафори,  употребени за г-жа Йончева,  това е работа

...
Извън литературните метафори,  употребени за г-жа Йончева,  това е работа
Коментари Харесай

Тома Биков: БСП изпитва дефицит на политически кадри, затова прибягва до гражданска квота

Извън литературните метафори,  употребени за госпожа Йончева,  това е работа за Българска социалистическа партия ние нямаме терзание кой ще е лидер на партията. Българска социалистическа партия изпитва недостиг на политически фрагменти и ги запълва с гражданска квота.

Това сподели депутатът от ГЕРБ Тома Биков в ефира на предаването ”Беновска пита ” по Канал 3.

Дали е флагман на истината, е различен въпрос, тъй като през последните години не е правила нищо друго с изключение на компромати. Това са сигнали от книжовен темперамент. Нито компроматите за Делян Добрев не стигнаха до обвиняване, нито сигналите за оградата откриха правосъдно решение. Нито една политическа акция на се трансформира в сигнал. Материализира се като обвиняване поучаваните на пари от нея от КТБ и Цветан Василев.БСП са главният политически конкурент на ГЕРБ. Стана ясно, че всеки който опонира на Нинова няма място в партията. Гласуването не е за нито за Станишев,  нито за Йончева, това разделяне на гласовете демонстрира, че Българска социалистическа партия не може да преодолее това разкрачване, което съществува от 90-те години., счита Биков.

Нинова просто да завоюва парламентарни избори, в случай че желае да стане министър председател, посъветва той водача на левицата Корнелия Нинова. Тя загуби изборите през 2017 година и не проучва държанието си. Има подобен вид дами, които търсят казуса отвън себе си, добави депутатът.

Нашата обстановка е много по-подредена. Йончева и Габриел не са съпоставими. Не работим единствено за лидера. Мислим задълбочено кой де бъде лидер на листата. Въпросът е какво ще работят Европейска комисия Маркс Манфред Вебер би трябвало да кажат дали ще вземат участие в кандидатурата на Франс Тимерманс, който е един от най-големите поддръжници на Истанбулската спогодба. Ако не поддържат него, кого различен. Ако няма да влязат да гласоподават, то те нямат място в Европейския парламент, попита Тома Биков.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР